Zorg & Comfortwinkel

Uw zorgwinkel voor persoonlijk advies en uitstekende service!

 

Aanvraag hulpmiddelen

ProductenRoute & Openingstijden
Nummer 1 in de ruime omgeving van Voorthuizen en Nunspeet
Meer dan 12 jaar ervaring
Wij streven naar maximale klanttevredenheid door uitgebreid advies en service
De kunst om langer thuis te wonen

Zorg- & Comfortwinkel

Zorg en Comfortwinkel is al meer dan 12 jaar actief als onafhankelijke professionele leverancier van een breed assortiment hulpmiddelen en comfort artikelen. Uw persoonlijke situatie staat centraal en daarover mag u advies van ons verwachten. Het gaat om uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen. U heeft de keuze uit een breed assortiment.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

R

Wat kunnen we voor u doen?

De zorg- en comfortwinkel is onafhankelijk. Hierdoor heeft u de keuze uit een ruim assortiment. U krijgt bij ons persoonlijk advies over hulpmiddelen voor verzorging, revalidatie en mobiliteit.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Wij leveren de meeste hulpmiddelen gratis bij u thuis.

R

Lenen, huren en kopen

Wij verkopen onder andere loophulpmiddelen, hoog-laagbedden, sportbandages, wellness producten en een breed assortiment kraamproducten.

Naast de gratis uitleen is er ook een verhuurassortiment. Deze hulpmiddelen kunt u voor tijdelijk gebruik huren. Hierbij kunt u denken aan het huren van krukken, een rollator, hometrainer of borstkolf. Wilt u lenen? Bel dan: 0342476701

R

Wat kost het?

Gelukkig kunt u veel hulpmiddelen lenen zonder kosten. Vanuit de basisverzekering heeft u recht op het lenen van hulpmiddelen voor maximaal een half jaar. Heeft u hulpmiddelen langer nodig dan een halfjaar? In dat geval adviseren wij u graag over het kopen of huren van het hulpmiddel dat voor u het meest geschikt is.

Onze hulpmiddelen

Zorg


Wij helpen u met de juiste middelen zodat u thuis uw zorg kan krijgen. Wij adviseren u graag op het gebied van Hoog/laag bedden, verpleegaccessoires, transfermiddelen enz.

Mobiliteit


Mobiel zijn is belangrijk voor uw levensgeluk. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om uw mobiel te houden. Wij helpen u bij het kiezen van een scootmobiel, rolstoel, rollator of trippelstoel

ADL


Met de juiste hulpmiddelen bent u langer zelfredzaam. Er is een heel scala aan producten die het leven weer verbeteren. Van heel praktische accessoires tot hulpmiddelen voor het spelen van spelletjes.

Kraamtijd


Alleen het beste is goed genoeg voor je kleintje, ook al gebruik je sommige hulpmiddelen maar kort. Voor praktische adviezen over het ruime assortiment staan wij voor u klaar!

Sport en gezondheid


Soms heb je ondersteuning nodig bij het bewegen of sporten. Braces, speciale kussens en thermometers. Wij adviseren u graag, zodat u weer beter op weg kunt.

Comfort en Sta-op fauteuils


Wij zitten steeds meer in ons leven. Dan is het belangrijk dat u een comfortabele stoel heeft, waar u makkelijk uit kan opstaan. Kom langs en ga er even voor zitten!

Testimonials

“Zorg & Comfortwinkel is een echte aanrader! Dankzij hen kan ik nu langer thuis wonen in plaats van dat ik al in een centrum zou zitten!”
– Ankje van Ginkel

“Tijdens de kraamzorg veel spullen tijdelijk gebruikt. Echt top, een echte aanrader.”
Tina van der Kraats

Neem contact op

Vragen?
Bel ons: 0342-476701